Kinder Bueno szelet ahogy én készítettem:

Az alapanyagok, kellékek (Mi maradt el? ... na majd a végén kiderül):

A 6db tojás sárgáját szétválasztottam. (nagy ötlet ez a PET palack!)

A fehérjét kemény habbá vertem először.(... ,ahogy KinderBueno specialista is megmondta!)

Belekevertem a következőket:
6ek (146g) cukor,
1ek étolaj, (ez speciel kimaradt most)
2ek (50g) liszt,
2ek (30g) zsemlemorzsa,
1/2cs sütőport.

kb. 20cmx25cm tepsi aljába sütőpapír került, szélét margarinnal megkenve,
beleöntöttem és 200g vágott diót szórtam a tetejére:

180°C-200°C hőmérsékletű sütőben kb. 15 percig.

Amíg sül, a krémhez 0,8l tejet melegítettem. (kevés tejet elvettem)

Az elvett kevés tejjel elkevertem a:
6db tojássárgáját,
150g cukrot,
2cs vaníliás pudingport,
3ek (80g) lisztet.

A tej forrásánál, belekevertem a krémanyagot.(betonkemény lesz!)

Közben megsült a süti:

Aljáról le a sütőpapírt:

kb. 8ek. mogyorókrémet rátettem míg meleg, hogy olvadjon picit.

Megkenegettem:

Kicsit hűteni kell a krémet

Langyosan 25dkg margarin beledaraboltam

Belekevertem.

A krém fele rámegy a mogyorókrémre:

Elkenegettem a krémet.

Pár csepp rumaromával ízesített kevéske tejbe mártott vajas kekszet rakosgattam.

Lehet ht. keksz is, de ez a kex édes.

100g tortabevonó 1ek tejjel 30s időtartamra a mikróba kerül.

A csoki megolvadt:

A krém másik felébe került, 1ek kakaóval együtt.

Rákentem a kekszre.

Szépen (?) elsimítottam:

500ml cukrászhabot felvertem (lehet HUULALLA is):

Keményre sikerült.(tettem bele 1cs Habfixálót)

Rákerült a tetejére:

Elsimítgattam:

.

..

... Nyamnyam...

.

..

... Jó étvágyat!

.

..

... Ne felejtsünk el mosogatni:


.

..

...